439100.ro


Harta_RoLink

Comunicaţii naţionale

 

Suntem mândri, dar şi onoraţi, pentru faptul că am ajuns în aşa scurt timp să acoperim această vastă suprafaţă geografică.
Dezvoltarea reţelei şi creşterea calităţii este următorul pas pe care vrem să îl facem alături de dumneavoastră.
Vă mulţumim pentru că ne sunteţi aproape.

Anunț important!

Dragi colegi, din cauza unor probleme tehnice care s-au ivit la unele echipamente, nu sint disponibile informatiile pe site.

Reteaua este in continua dezvoltare si suntem siguri ca pasiunea pentru radioamatorism si dorinta de comunicare, ne va determina sa trecem peste inerentele probleme ce se pot ivi pe parcurs.

Ne cerem scuze si va multumim pentru intelegere.

Echipa RoLink


Deoarece de-a lungul timpului am avut parte de experienţe nedorite, toţi cei care vor să intre în RoLink prin Echolink şi observă că nu se pot conecta, să ne trimită un email pe adresa de contact cu indicativul. Dacă vor fi abateri de la regulamentul de radioamator, practici de operare şi de la bun simţ, se va aplica o restricţie permanentă asupra acelor indicative.

În timpul QTC transmis duminica, cu începere de la ora 17:00, echolink-ul se conectează automat la nodul YO5D şi nu mai este posibilă conectarea altor utilizatori pe tot parcursul acestei emisiuni.

Aceeaşi situaţie se poate întâmpla şi cu ocazia altor evenimente deosebite, caz în care recomandăm ascultarea streamului audio dacă nu sunteţi în aria de acoperire RoLink.


Tabelul cu nodurile şi frecvenţele acestora îl găsiţi în secţiunea noduri.
Harta interactivă o gasiţi aici.